Over mij

Mijn naam is Cynthia, en ik ben 17 jaartjes jong. Geboren in Oud-Vossemeer, getogen in Steenbergen en nu wonend in Halsteren. Als ik zelf heel eerlijk mag zijn ben ik nooit de mooiste geweest. Sterker nog, ik ben altijd gepest geweest vanwege mijn toen nog flinke lichaam. Inmiddels zijn er al een aantal kilo’s af en ben ik mentaal ook veel sterker geworden. Ik heb 5 jaar op de havo gesleten en geen diploma behaald. In de 3e klas ben ik blijven zitten en in de 4e klas weer. Ik heb nu besloten om een wat rustigere weg te nemen en ga nu een opleiding doen op mbo niveau, schoonheidsspecialiste. 

Afgelopen jaar (December 2012) ben ik met mijn allereerste blog begonnen, Cynthia Nails. Het ging op zich er goed met mijn blog, maar door omstandigheden heb ik de stekker eruit getrokken en heb ik Beauty and Nails bedacht. Ook dit was niet weggelegd voor mij, doordat er ook een bedrijf was met dezelfde naam. Nu heet mijn blog Beauty by Cynthia, en ik hoop dat dit een groot succes mag gaan worden!

Advertenties

One thought on “Over mij

  1. maartje 19 juni 2013 om 21:51 Reply

    Wat ziet het er goed uit Cynthia…ik wens je heel veel succes met je blog, geniet van je welverdiende vakantie en daarna succes met je opleiding!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: