Twitter question #1

Twitter question #1

Budgetmerken zijn slechter dan dure merken.

Wat vind jij? Vind je dat dure merken zoals MAC of Chanel beter zijn dan merken zoals Essence of Catrice? Laat het me weten in een comment!

getagged:, , , , ,

3 thoughts on “Twitter question #1

  1. Cyndi Luyten (@CyndiLuyten) 6 augustus 2013 om 19:00 Reply

    Ja, geen twijfel over mogelijk. Begrijp me niet verkeerd. Ik koop zelf (bijna) altijd goedkopere merken, maar als ik eens een duurder merk heb merk ik ernorm verschil. Duurdere merken blijven over het algemeen beter zitten, zijn makkelijker aan te brengen of zien er gewoon mooier uit.
    Dit neemt niet weg dat je met goedkope merken ook gewoon een mooie look kan creeeren, en zeker als je nog bezig bent om een volledige collectie cosmetica samen te stellen, kun je beter goedkope merken nemen. (Tenzij het geld je op je rug groeit natuurlijk.)
    Naarmate je make-upjes op raken kun je ze dan stukje bij beetje voor duurdere merken vervangen. Tenzij het product gewoon goed beviel natuurlijk.
    Just my 2 cents 🙂

  2. Eline 13 augustus 2013 om 15:50 Reply

    Ik koop graag budgetproducten, maar nog liever wat duurdere merken. Zeker bij merken als MAC merk je gewoon dat de pigmentatie beter is, de kleuren net iets mooier en het blijft langer zitten. Ik combineer mijn stash, ik draag gerust een dure foundation met een goedkope blush. Het moet wel leuk blijven voor mijn portemonnee.

  3. Lieke 20 augustus 2013 om 15:51 Reply

    In mijn nagellak rek staan heel wat verschillende merken.
    Ook actions nagellak merk MAX wat op mijn nagels zonder basecoat toch zeker 5 daagjes netjes op mijn nagels zit. Dus om je stash mee op te bouwen is het een aanrader. Duurdere merken zien er vaak mooier uit maar als de keuze is : €15 voor een mooi flesje met goede dekkenig of een flesje van € 1,50 met een simpel flacon en een redelijke dekking ga ik voor de tweede keus. X

Plaats een reactie